Pengumuman!!!!

Labels:

Assalamualaikum semua.....

Dh lama kot aku xhadap belog aku yg merapu nie...hehe

Busy sgt. Xsempat nk meng-update entry baru...hehe

Entry nie pon aku cuba la curi2 masa nk tulih...hehe

Dalam 2-3 minggu nie aku busy giler siot!! Mengalahkan perdana menteri lagik! haha
Bukan apa, aku ni telah diamanahkan sebagai Ahli Jawatankuasa Program (panjang le pulak)...haish!! Senang citer AJKP la...

"Pendek kn senang." 

haha
Statement diatas tidak ada kena mengena dgn hati dan jiwa sesiapa jauh sekali dgn yg hidup @ yg mati ye....hak3 (sapa yg pick-up paham la)

Sambung citer>> Jadi memang busy giler r aku kena buat itu ini, laporan sana sini!


"Pening pale otak aku!"

Demi tugas yg telah diamanahkan, aku buat la dgn hati yg ikhlas + rela..(ye kew??)

"Cm xleh caya jew!"

Setelah penat dalam 2-3 minggu ni kn...........aku......aku......telah......mem.....membuat keputusan...........keputusan......untuk..............untuk.......untuk......untuk........


"Gagap kew budak nie?"


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

BALIK RUMAH HUJUNG MINGGU NIE...........hahahaha

Saspens x?? Saspens x??
haha

"Dh giler pew budak nieyh??"



p/s: Sebagai ganjaran penat lelah aku kn.....aku nk balik umah gak mggu nie!! NO MATTER WHAT!!`

Apabila Kesengetan Melanda~~ hik3

Assalamualaikum semua......

Fuhh!! Penat seyh hari nie.....ketawa giler2 r bersama GBS (Geng Budak Senget)...hak3

Hari ni b'day girl belanja kitorg Secret Recipe....fuiyoooo.......

Antara 'hidangan' kami......

"Kayap seyh!!" 

Duduk tepi tasik Shah Alam sambil mkn kek + donat + McD....pergh kau!! Happening giler siot!! Lom penah di buat org duk bersila tepi tasik wat bnda2 taksenonoh rope tu....haha

Port baik punyee......

Ni sume idea si b'day girl nie jugak nk g celebrate tepi tasik tuh! Aiseyh!! Kalo ckp awal2 kn senang...leh r bawa tikar + tilam + bantal dan segala sekutu kepala dgnnya sekali. Takde la kene duduk bersila atas lantai berkarpet kan pasir kt situ...isk3

Tgh2 mkn tu dtg le pulak PEMINTA SEDEKAH berkaki enam, berbadan hitam, berkepak, dtg nk join keenam-enam kaki diorang tu.........senang cite si INCIK LALAT DAN SEMUT la.......hak3

"Musti korang dh pk bukan2 kn?? Hak3"

Jenuh la kitorang menepis kiri kanan serta berlari ke hulu ke hilir utk mengelak dr beliau2 itu...isk3

Setelah selesai makan, kitorang pon memulakan operasi jahat kitorang......

"Heheheheheheheheh"

Yang si Abang Azli dan si Kakak Fatin ni udah rope orang nk buat maksiat r plak...siap lari jauh2 nyorok blkg pokok lg utk mengedarkan senjata....ade sorg 'Abang' yg diupah utk ambk gmbr budak2 Explorace yg kebetulan sedang berlangsung tu sempat la mengambil gmbr sbg bukti diorg sedang menyeludup senjata tersebut...isk3
Siap pandang kiri kanan lg....isk3

"Skema giler ayat!"

"Apa tggu lg....jom repot polis....hak3"

Lepas senjata diseludup, maka perang pon bermula.

"Siap kau b'day girl!"

Happy giler seyh!! Penat main kejor2 ngn deme nieyh!! Haish!!

"Mau pengsan aku smpai bilik kang."

Abh la muke masing2 berkilat ngn GLITTER......isk3

"Cahaya Nur iman terpancar di muka....hak3"

Lepas perang masing2 ambik gambar dulu..then, operasi membersihkan glitter tu bermula...siap ade 'Pak Andam' lg...hak3

Ni aku ade bg cket gmbr2 yg aku dpt....heheh

Anis dh xsabar dh tu...haha

The King of GBS.........aiseyh!! Memalukan.....isk3

Romance gitu~~ hak3

The Princess of Senget....hak3

The Princesses with the King.......huahuahua

Muka penat lepas 'perang'

Cahaya NUR memancar.....hak3

B'day girl pnye muka.........bersinar dan berwarna-warni......kui3

Ni dh xde keje.......heheh

Apa2 pon aku sgt happy hari nie....eh! Pembetulan! KAMI SANGAT HAPPY HARI NI.......hehe



p/s: Adehh....nmpknye b'day aku waktu kuliah! Nk pkai topeng muka r cmnie.....hik3

MOOD: HyperHappy!! hehe

Awak 'Like' blog saya?