Biar betol!!! (+.^)v

Assalamualaikum...ohaiyo'

Selamat Tahun Baru. Apa azam baru anda? Semoga dapat di capai dan happy2 selalu. hehehe

Tahun baru, azam baru, baju baru, kasut baru, semester baru, senang cite sume baru le..hehehe
but Bf aku still yg lama r..hahaha

"Ye ke lama??"

"Ye la."

"Aku tgk tiap2 tahun ade je org baru..hahah"

"Diam r!! Pecah rahsia aku. Diam2 sudaa~~ Cehh!!"

hehe
Mana ada r. BF tu BESTFRIEND la. Bukan BOYFRIEND. Aku ni single g. Mana ade pakwe2 ni. huu~~

"Haha xlaku r tu.."

"Diam r kauu!!!"

Awal2 tahun ni kn budak sekola pon mula start skola. Budak2 drjh 1 lak mula orientasi. Ni aku nk cite ni. Aku ni telah ditugaskan oleh mak aku untuk mengisi borang pendaftaran drjh 1 ank sedara aku.

Aku dgn rela hati tanpa dipaksa mengisikanlah borang tersebut.

"Ye kew??"

Tetiba ade satu ruangan: ~Jumlah tanggungan penjaga~

Dibawah tulisan tu ade satu kotak yg mintak tulis nama2 tanggungan penjaga yg masih sekolah. jd, aku masuk kn le nama aku ngn adk aku. Tetiba kt 1 ruangan swoh tulis UMUR tanggungan tersebut.

GULPP!!

Alamak!! Baru aku terperasan. UMUR aku dh 20 tahun rupe nye. Adehh!!

Rasa cm 19 lg. hahaha

"Jgn nk terperasan muda la Noor oi!!!"

Aku dgn berat hati nye menulis umur aku 20 tahun. Aku cm xcaya je aku ni dh 20. Rase cm semalam jew aku MEMBANJIRKAN rumah aku dgn air banjir dgn kwn2 sekampung aku. haha
Waktu ni aku skola rendah g. Serius aku ckp. Aku mmg jahat waktu skola rendah dlu. haha

Aku lengkpkn borang tu sblm tido. So, lepas je aku abh isi borang tu aku terus la masuk tido.

Nk wat cite mata aku xleh lak nk pejam. Abh sume ank kambing, rimau, kucing, serigala, gajah, singa aku kira. Tp still xleh tido. Sbb pk aku ni udah 20 tahun.

So, aku xleh la nk perangai cm bebudak g. Kene matang gitu~~ hahaha

"Apa daa. Itu pon mau susah ati ka? Aiyoo..."


Dat's ol 4 2day. C u in da next post.

Assalamulaikum. Arigato' gozaimas. Domo'.



p/s: Sedo le diri tu dh tua. Jgn nk ngada2 g. hahahaha

yea...yea....

Assalamualaikum semua........

Spt yg aku janji kan smlm, ari ni aku cite la pasal aku test lesen kete aku ye....

"Ek eleh, sis. Tu pon nk kabo kew??"

"Biyo le. Diam lah kau!!"

Ok. Turn aku adlh pada sesi kedua yang berangka giliran nombor 5, bermula pada jam 9.00 pagi. (terskema sekejap)

Masa nama aku kne panggil utk wat parking kete, jntung aku bgai nk jatuh je. Takot kot. (Naik bukit tu...silap gaya naya je gagal....melayang rm aku 50......huhu)

"Ala derr....lek suda~~"

"Ckp snang r beb. Gelabah kot. Awal2 lg aku dh lupe nk tekan handbrake. huhu"

Hahaha
Tp, alhamdulillah. Lepas suda~~ Lulus utk bhgn 2. Tggl bhgn 3 lak - jln raya.

"hahaha Ade yg mati tak ari ni???"

"Badigol kau!! Xde2. Sume hidup! hahaha"

"Cehh!! Dh siap dh aku gali lobang pg td. wakakakaka"

"Hahahaha konpem! Selamat punya..hahaha"

Masa mula2 masuk kete leh pulak JPJ tu silap borang aku??? Dia amk borang org lain. Aku buat smooth pnye. Tetiba borang org lain lak kne tanda??? isk3

Nasib baik r dia tnye nama aku. Kalo x naya je org tu untung dpt lulus. Maunye dia wat nama aku gagal. Cehh!! Bedebah kau!!

hahahaha
Pape pon aku dh lulus. Tunggu lesen aku siap jew. Pastu leh r aku drift!! yeah!!

"Lesen baru setahun jagung ade ati nk drift. Poodahhh!!!"

"Diam ah kau!! Suka ati aku r. Sebok je kau!!"


p/s: Malas aku nk tulis byk2 mlm ni. Cku r stkt ni dulu ye. Nnt aku cite psal lain lak ye. Adios amigos.

Arigato gozaimas. Domo'.

Assalamualaikum.

Ciss kau!!!!!

Assalamualaikum semua......ohaiyyo!!

Lame jugak aku xtulis entry baru ye. Agak bz lorh.

"Ye ke bz?? Setahu aku ko bkn nye keje pon..."

"Keje r!!
KEJE RUMAH..hehe"

"Cett!!!"

Haa..aku nk cite nie.....

"Cite la...xde sape larang pon!!"

"DIAM lah kau!!!"

Baru2 nie (dlm seminggu ni) aku g le belajo lesen kete.

"Orang dh ade lesen awal2 lg dh."

"Shadap yu!!!!"


Aku ni lahir hujung tahun. Jd lambat le aku cukup umo nye 19 tahun. So xdpt le aku nk amk lesen kete awal2 kn????

Ni aku nk cite ni.

"Cite r cpt!!!"

"Sabar2.....lek lu~~~"

"Ate lambat bebeno pon. Byk beno intro nye...."

"Lek lu~~"

Ade le sorang ckgu yg ajo aku bawa kete ni....

"Aikk??? bkn drive kew??"

"Diam ah kau!!"

Bile dia ajo, nk swoh tekan @angkat clutch, sesuka ati jew dia sentuh paha aku!! Cehh!!! Aku masih dara tau!!! hahaha

Aku udah rase xselesa dh ni..slalu gak dia wat cm tu. Marah kang, dia tgh ngajo aku, aku tgh drive (xsedap lak).

Aku pon berdiam diri jew r..

"Cehh!! Dlm ati, sepak laju2 kang!!"

"Opkos!!"

Dalam masa 3jam(asas) + 1jam(latihan) tu, aku diam je r..sembang2 gak...

"Dasar mulut xreti diam!!"

"Sapa yg xreti diam sebeno-beno nye nie??"

Bile udah abh tu aku terAMAT2 le leganye. Tp cm ade still rase xpuas ati gak r.

"Dh agk dh."

"????????????????????????????????????????????"

Dlm hati, harap2 xdpt lg le ckgu nie ngajo aku. xsanggup aku. Aku masih dara tau....hahahaha

"Xabh2 nk ulang ayat filem arahan Ahmad Idham tuu....."

"Biar la..jeles r tuee~~~"


Sampai aku abh latihan lg 7jam, ckgu lain yg ajar....dpt sorg pakcik yg mmg peramah. Seronok giler aku belajar + sembang ngn dia...hahaha

Sekarang ni (26-12-2010) aku dh abh latihan kete.

Esok (27-12-2010) aku test JPJ...doa2 kn aku lulus la ye..takot gak aku kot2 terMATI enjin tgh2 jln kang, xpasal2 aku gagal...huu~~~

"Cpt2!!! Gali lobang!! Ade yg MATI esok!! hahaha"

"Cehh!! Nanti kau!!"



p/s: That's all 4 today. Esok kalo aku rajin aku cite cmne aku test JPJ esk ye.....hehe

Cau!!

Assalamualaikum...........

Arigato Gozaimas... Domo'.

Awak 'Like' blog saya?