yea...yea....

Assalamualaikum semua........

Spt yg aku janji kan smlm, ari ni aku cite la pasal aku test lesen kete aku ye....

"Ek eleh, sis. Tu pon nk kabo kew??"

"Biyo le. Diam lah kau!!"

Ok. Turn aku adlh pada sesi kedua yang berangka giliran nombor 5, bermula pada jam 9.00 pagi. (terskema sekejap)

Masa nama aku kne panggil utk wat parking kete, jntung aku bgai nk jatuh je. Takot kot. (Naik bukit tu...silap gaya naya je gagal....melayang rm aku 50......huhu)

"Ala derr....lek suda~~"

"Ckp snang r beb. Gelabah kot. Awal2 lg aku dh lupe nk tekan handbrake. huhu"

Hahaha
Tp, alhamdulillah. Lepas suda~~ Lulus utk bhgn 2. Tggl bhgn 3 lak - jln raya.

"hahaha Ade yg mati tak ari ni???"

"Badigol kau!! Xde2. Sume hidup! hahaha"

"Cehh!! Dh siap dh aku gali lobang pg td. wakakakaka"

"Hahahaha konpem! Selamat punya..hahaha"

Masa mula2 masuk kete leh pulak JPJ tu silap borang aku??? Dia amk borang org lain. Aku buat smooth pnye. Tetiba borang org lain lak kne tanda??? isk3

Nasib baik r dia tnye nama aku. Kalo x naya je org tu untung dpt lulus. Maunye dia wat nama aku gagal. Cehh!! Bedebah kau!!

hahahaha
Pape pon aku dh lulus. Tunggu lesen aku siap jew. Pastu leh r aku drift!! yeah!!

"Lesen baru setahun jagung ade ati nk drift. Poodahhh!!!"

"Diam ah kau!! Suka ati aku r. Sebok je kau!!"


p/s: Malas aku nk tulis byk2 mlm ni. Cku r stkt ni dulu ye. Nnt aku cite psal lain lak ye. Adios amigos.

Arigato gozaimas. Domo'.

Assalamualaikum.

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?