Kehidupan Baruku.........~~ part 2

Assalamualaikum semua........
Kali ni aku sambung entry aku yg lepas ye...

Hari tu aku stop masa aku skola mngh kt ne kn?? Yg psl reunion tu nnt la aku citer kt entry lain yer....jgn marah~~
peace

Haa....aku dh abh SPM, aku smbung le study kt Kolej Matrikulasi Perak @ singktn nye KMPk...aku masuk sana amk program satu tahun pnye...xsanggup rasanye nk amk program 2 thn..kalo cmtu baik aku amk form6 je kn??? hehe
sengihnampakgigi
Masa aku bljr kt cni agk seronok la...almaklum le...pra-U..dh xpkai baju skola lg..xduduk dlm kelas yg sama belajar ngn ckgu lg...kuliah kt lecture hall yg besar lg sejuk cm peti ais....segala2nye best r...sonok....kawan pon sume ok. Tp x se-happening klasmet skola dlu r..cm satu famly. hehe

Masa sem satu nie aku byk struggle stdy r...pergh!! cm ari2 nk amk exm aku stdy...maut pnye...hahaha
Bila dh sem 2 aku byk main2. Lepak2 bilik tv, tgk tv...huhu
bile result kuar, kantoi...huhu tp xde le smpai kne repeat. Just ckup2 mkn jew...huhu

Aku pn dgn gabra nye + risau gak, mane le aku dpt smbung bljr g??? Result bknnye gempak siot!! Ckup2 paras hidung je..turun cket, lemas r aku jwbnye..huhu
soal

Skali UPU kuar, aku dpt la smbg study di mana aku berada sekarang. Di Shah Alam aku membawa diri utk smbung study dlm kos yg xbrpe famous tue.....huhu
Ok la dr aku dok umah xwat pape..silap2 ade org dtg meminang mak aku trima jew. Xke naya. Xrela teman...huhuu~~

Hmm...ok la. Aku pon dh malas nk tuleh pnjg2 nieyh!! Ngantuk dh bijik mata aku nie..huhublur

Ok! Jmpe lg d entry akn dtg...

Assalamualaikum....
kenyitbabaibabai


p/s: sory le ye entry kali nie aku agk mls cket. Entry dpn insyaAllah aku akn perbaiki..heheh
sembahbanyakckp

Kehidupan Baruku.........~~


Assalamualaikum......

Wahh!! Ni first time aku berblogging nie....baru nk berjinak2 dgn dunia blogging nie..so kalo ada apa2 yg x brpe btol ngn blog aku ni, kabo2 le ye....hihi
sembah

Utk post p'tme aku ni aku just nk memperkenalkan diri je la. Aku xde idea lg nk tulis apa. Huhu

Haa....gmbr yg korg tgk kt atas tu, tu le aku merangkap tuan pnye blog nie...huhu

ihikhik

Gmbr nie diambil masa aku balik kuar outing lepas klas..tempatnye kt pagar kolej kediaman aku. Masa aku ambk gmbr nie pak guard tu pndg je...dlm hati aku ckp: "apa ke hal nye pak guard nieyh!! x pnah nengok org begmbo kew??" huhu

Aku dgn muke xtau malunye snap je gmbr ni dgn p'tlongn member aku..wat bodo je ngn pak guard tu..
encem

Eh...dh merapu dh...hehe

Haa...aku skrg ni belajar g kt UiTM Shah Alam...Bachelor (Hons.) Data Communication and Networking. Mule2 aku dpt kos ni payah beno aku nk ngingat nama kos aku nie..panjang bebeno...nama Melayu nye- Sains Komunikasi Data dan Perangkaian....



Fuh!! Masa UPU mule2 kuar dlu, sedara aku nanye, "Apa kos ko dpt???"
Pergh!! Soalan cepu emas aku dpt.....adehh!! Dgn muke kelat (sbnrnya dgn muka gelabah x igt nama kos) aku pon ckp le, "Sains kom je." (tak tau le merujuk pd sains komunikasi @ sains komputer...keh3)

lapar

Dh mule......melagho lg....huhu

Ok...aku ni asl org Perak...so maaf le ye kalo ada certain perkataan tu aku tlis loghat Perak ye..xsedap beno bunyi nye kalo xde aku selit kn cket loghat Perak dlm blog aku nieyh...!! heheh

Aku dlu mule2 belajo adlh di Tadika Kemas Pulau Besar..pastu aku sambung lg (cehh!! ayat..haha) kt Sekolah Kebangsaan Pasir Panjang Ulu. Then, (speaking lak..huhu) ble dh menganjak remaja (cewahh...) aku sekolah lak kat SMK Dato' Seri Maharaja Lela. Sekolah tu happening sgt...klasmet aku sume nye gmpk gler...best sgt ble ngn diorg..

nie la sebhgn klasmet form5 aku dlu...


Happening gler masa reunion dlu....hehehe

Eh!! Nanti le aku smbung lg dlm post akn dtg....t aku cte kg psl dri aku n cite psl reunion nie ye...jap lg masuk waktu berbuka...so, nk pegi mandi dlu la....hehe

Ok...bye2...smoga b'jmpe lg....hehe

Assalamualaikum......

Awak 'Like' blog saya?