Kehidupan Baruku.........~~ part 2

Assalamualaikum semua........
Kali ni aku sambung entry aku yg lepas ye...

Hari tu aku stop masa aku skola mngh kt ne kn?? Yg psl reunion tu nnt la aku citer kt entry lain yer....jgn marah~~
peace

Haa....aku dh abh SPM, aku smbung le study kt Kolej Matrikulasi Perak @ singktn nye KMPk...aku masuk sana amk program satu tahun pnye...xsanggup rasanye nk amk program 2 thn..kalo cmtu baik aku amk form6 je kn??? hehe
sengihnampakgigi
Masa aku bljr kt cni agk seronok la...almaklum le...pra-U..dh xpkai baju skola lg..xduduk dlm kelas yg sama belajar ngn ckgu lg...kuliah kt lecture hall yg besar lg sejuk cm peti ais....segala2nye best r...sonok....kawan pon sume ok. Tp x se-happening klasmet skola dlu r..cm satu famly. hehe

Masa sem satu nie aku byk struggle stdy r...pergh!! cm ari2 nk amk exm aku stdy...maut pnye...hahaha
Bila dh sem 2 aku byk main2. Lepak2 bilik tv, tgk tv...huhu
bile result kuar, kantoi...huhu tp xde le smpai kne repeat. Just ckup2 mkn jew...huhu

Aku pn dgn gabra nye + risau gak, mane le aku dpt smbung bljr g??? Result bknnye gempak siot!! Ckup2 paras hidung je..turun cket, lemas r aku jwbnye..huhu
soal

Skali UPU kuar, aku dpt la smbg study di mana aku berada sekarang. Di Shah Alam aku membawa diri utk smbung study dlm kos yg xbrpe famous tue.....huhu
Ok la dr aku dok umah xwat pape..silap2 ade org dtg meminang mak aku trima jew. Xke naya. Xrela teman...huhuu~~

Hmm...ok la. Aku pon dh malas nk tuleh pnjg2 nieyh!! Ngantuk dh bijik mata aku nie..huhublur

Ok! Jmpe lg d entry akn dtg...

Assalamualaikum....
kenyitbabaibabai


p/s: sory le ye entry kali nie aku agk mls cket. Entry dpn insyaAllah aku akn perbaiki..heheh
sembahbanyakckp

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?