Kehidupan Baruku.........~~


Assalamualaikum......

Wahh!! Ni first time aku berblogging nie....baru nk berjinak2 dgn dunia blogging nie..so kalo ada apa2 yg x brpe btol ngn blog aku ni, kabo2 le ye....hihi
sembah

Utk post p'tme aku ni aku just nk memperkenalkan diri je la. Aku xde idea lg nk tulis apa. Huhu

Haa....gmbr yg korg tgk kt atas tu, tu le aku merangkap tuan pnye blog nie...huhu

ihikhik

Gmbr nie diambil masa aku balik kuar outing lepas klas..tempatnye kt pagar kolej kediaman aku. Masa aku ambk gmbr nie pak guard tu pndg je...dlm hati aku ckp: "apa ke hal nye pak guard nieyh!! x pnah nengok org begmbo kew??" huhu

Aku dgn muke xtau malunye snap je gmbr ni dgn p'tlongn member aku..wat bodo je ngn pak guard tu..
encem

Eh...dh merapu dh...hehe

Haa...aku skrg ni belajar g kt UiTM Shah Alam...Bachelor (Hons.) Data Communication and Networking. Mule2 aku dpt kos ni payah beno aku nk ngingat nama kos aku nie..panjang bebeno...nama Melayu nye- Sains Komunikasi Data dan Perangkaian....



Fuh!! Masa UPU mule2 kuar dlu, sedara aku nanye, "Apa kos ko dpt???"
Pergh!! Soalan cepu emas aku dpt.....adehh!! Dgn muke kelat (sbnrnya dgn muka gelabah x igt nama kos) aku pon ckp le, "Sains kom je." (tak tau le merujuk pd sains komunikasi @ sains komputer...keh3)

lapar

Dh mule......melagho lg....huhu

Ok...aku ni asl org Perak...so maaf le ye kalo ada certain perkataan tu aku tlis loghat Perak ye..xsedap beno bunyi nye kalo xde aku selit kn cket loghat Perak dlm blog aku nieyh...!! heheh

Aku dlu mule2 belajo adlh di Tadika Kemas Pulau Besar..pastu aku sambung lg (cehh!! ayat..haha) kt Sekolah Kebangsaan Pasir Panjang Ulu. Then, (speaking lak..huhu) ble dh menganjak remaja (cewahh...) aku sekolah lak kat SMK Dato' Seri Maharaja Lela. Sekolah tu happening sgt...klasmet aku sume nye gmpk gler...best sgt ble ngn diorg..

nie la sebhgn klasmet form5 aku dlu...


Happening gler masa reunion dlu....hehehe

Eh!! Nanti le aku smbung lg dlm post akn dtg....t aku cte kg psl dri aku n cite psl reunion nie ye...jap lg masuk waktu berbuka...so, nk pegi mandi dlu la....hehe

Ok...bye2...smoga b'jmpe lg....hehe

Assalamualaikum......

1 comments:

  1. F.I.C.K.R.Y said...:

    Rindu arr ngan korang semua, heheee...
    Buat reunion tak tunggu aku..
    Hampeh~

    Weyh, kau buat blog ni diam² ekk..
    Langsung tak khabaq kat aku yea~

Awak 'Like' blog saya?