Paham ke tidak? Ntah.

Labels: ,

Assalamualaikum semua~~

Lama sungguh aku tak meng-update blog nieh! Malas memanjang. Bila nak rajinnya tak tau le. Aku tak tau nak tulis apa ni sebenarnya. Just nak cerita je.


Once upon a time, *tak payah nk omputih sangat la!* aku berblogwalking melepaskan kepenatan mengemas bilik. Tetiba datang nafsu rajin membuak-buak nak membukak blog sendiri. Bukak bukan tengok apa pon. Tengok-tengok kot ada orang komen entry aku *bajet orang suka sangat dengan tulisan kau*, tengok cbox aku apa yang readers tulis, tengok visitor segala bagai, tup-tup terjumpalah ini.


Hairan jugak aku. Paham ke mereka-mereka ini dengan tulisan aku yang lintang-pukang, bahasa aku yang terbalik-terbongkang? Persoalan disitu. 

Nak kata guna google translate............................

(Klik untuk tumbesaran)
*Ayat kat atas tu aku petik dari entry aku yang ini.* 

Sumpah aku tak paham! Kau paham? *ketawa guling-guling aku baca ayat translate tu* 







p/s: *geleng-geleng kepala* 

Aku seorang penagih!

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~~

Kali ni aku nak membuat sebuah pengakuan jujur lagi terus terang serta lagi bersuluh terhadap semua readers blog ini. 

Dengan ini, bahawasanya pemilik kekal blog ini ingin membuat pengakuan terhadap suatu kesalahan besar yang telah dan sedang beliau lakukan. Dengan ini, saya mengisytiharkan bahawa pemilik blog ini adalah seorang PENAGIH TEGAR. Oleh itu, diminta kepada mana-mana badan blogger bersatu untuk memberikan rawatan kepada beliau dengan kadar yang segera. 

Punca ketagihan beliau adalah disebabkan tekanan terhadap segala assignment dan juga faktor masa yang menyebabkan beliau kurang study untuk final exam yang hanya disekeliling bucu sahaja lagi. Bahan untuk melepaskan ketagihan beliau adalah.................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Muahahahahahahahahahahahahahahahahaha






p/s: Add me as your neighbour k?? kih3 :p

Awak 'Like' blog saya?