Anything? Anyone?

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~~

Dah xde idea nak update entry pasal apa. Tengah-tengah kemas barang-barang dalam bilik ni, terjumpa la duit RM20 dalam salah satu buku aku. *my lucky. Tengah-tengah semput ni untung jugak jumpa duit nie...

Lepas tu cepat-cepat la masuk dalam dompet. Tetiba teringat, baucar buku aku sekeping pon aku tak gunakan lagi. Orang lain dah nak abih dah kot baucar tu. *tak tau nak beli apa

Freshly taken from Unit Bendahari Zon 4 a month ago.

Cadang nak beli la sebuah dua novel. Tapi ntah bila pegi MPH nye xtau la. Kalo aku jual baucar ni ade sesapa nak tak?? hihihihi


K.A.M.I Punya Cerita

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~~~

Adehh..penat betol hujung minggu ni. Tapi tersangatlah seronok! Sebab apa? Sebab geng kami yang gila-gila menggila di zon pantai timur dalam Roadshow i-Hack 2013. *it's awesome!

Oke. Aku malas nak membebel. Biarlah gambar bercerita.

Singgah makan on the way ke UMP.


Jejaka-jejaka 'kegilaan' i-Hack Comittee


The first night. Buat apa kat Pejabat Polis Bantuan tuu??


Potong apa tu cik abang oiii......


Ni la balanya kalo 'curik' kasut bilik sebelah. haha


Makan-makan di tepi laut. The boys!


Makan-makan di tepi laut. Gegirl!


Dah kenyang. Pulang ke bilik. *jangan lupa pulang kasut ye Lan. haha


On the second day. In front of UiTM Dungun.


That's us!


Aksi-aksi luar berbisa.


Tidak ketinggalan. Dungun style version Azlan.


I just love this pic!


Whose that pokemon?
Our lecturer la! Encik Hafidz


On the last moments after i-Hack promoting in UMT.


The friends!


We're the Ultramans of i-Hack 2013!

On the last day before pulang ke Shah Alam, kami bermain kejar-mengejar dengan ombak. Memang awesome. Macam budak-budak. Tapi kami peduli apa. Malu orang tengok letak tepi. Lepas ni tak tau bila nak datang sini lagi.

p/s: Pantang dpt point, musti kene bahan. Kami diam bila kami tidur je.....hihihi




Credit to :: Aisyah, Azlan, Azli, Fadhil, Farah, Niesa, Sir Hafidz

My Final Semester Started!

Labels: , ,

Assalamulaikum semua~~


Hari ini dgn rasminya aku mnjadi pelajar semester akhir FSKM, UiTM Shah Alam. Rasa bahagia sekali dh final sem ni. Xsabar nak masuk kelas nak belajar. *Oke, itu tipu!



Aku mendaftar kat kolej pukul seploh lebih dan aku ponteng kelas wireless. *Bagus kan student ini? =.=' 

Lepas tu g shopping barang sket kat Giant dan balik UiTM balik. Sampai bilik kemas barang. Ni la first time masuk kolej barang aku sikit jer. Yang lepas-lepas kalo bilik kat rumah tu boleh cabot, memang angkut dgn bilik-bilik skali. Tak yah nak kemas-kemas ni kan? *Oke, itu mustahil!


Oke, yang tergantung itu abaikan.


Oleh kerana sem ni aku dapat aras 2 a.k.a ground floor, dan belakang bilik pulak adalah pusat sukan, memang jelas la nanti orang luar nampak orang dalam. Lepas ni aku xboleh la buat undang-undang suka hati aku jer. *ingat dosa weh....huhu 

Malam jer kenalah tutup langsir tu...


Kalo itu bas bunyi-bunyi hon lg cm sem lepas, aku sumbat ekzos dgn pisang!



Oke la. Mata aku tersangatlah mengantuk. Jap g pukul 4 ada kelas. Take-a-nap kejap la. hihihi

Bubye~!



p/s: Rasa cam nak ponteng kelas petang nie....hahaha



Awak 'Like' blog saya?