Anything? Anyone?

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~~

Dah xde idea nak update entry pasal apa. Tengah-tengah kemas barang-barang dalam bilik ni, terjumpa la duit RM20 dalam salah satu buku aku. *my lucky. Tengah-tengah semput ni untung jugak jumpa duit nie...


Lepas tu cepat-cepat la masuk dalam dompet. Tetiba teringat, baucar buku aku sekeping pon aku tak gunakan lagi. Orang lain dah nak abih dah kot baucar tu. *tak tau nak beli apa

Freshly taken from Unit Bendahari Zon 4 a month ago.

Cadang nak beli la sebuah dua novel. Tapi ntah bila pegi MPH nye xtau la. Kalo aku jual baucar ni ade sesapa nak tak?? hihihihi


0 comments:

Awak 'Like' blog saya?