K.A.M.I Punya Cerita

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~~~

Adehh..penat betol hujung minggu ni. Tapi tersangatlah seronok! Sebab apa? Sebab geng kami yang gila-gila menggila di zon pantai timur dalam Roadshow i-Hack 2013. *it's awesome!

Oke. Aku malas nak membebel. Biarlah gambar bercerita.

Singgah makan on the way ke UMP.


Jejaka-jejaka 'kegilaan' i-Hack Comittee


The first night. Buat apa kat Pejabat Polis Bantuan tuu??


Potong apa tu cik abang oiii......


Ni la balanya kalo 'curik' kasut bilik sebelah. haha


Makan-makan di tepi laut. The boys!


Makan-makan di tepi laut. Gegirl!


Dah kenyang. Pulang ke bilik. *jangan lupa pulang kasut ye Lan. haha


On the second day. In front of UiTM Dungun.


That's us!


Aksi-aksi luar berbisa.


Tidak ketinggalan. Dungun style version Azlan.


I just love this pic!


Whose that pokemon?
Our lecturer la! Encik Hafidz


On the last moments after i-Hack promoting in UMT.


The friends!


We're the Ultramans of i-Hack 2013!

On the last day before pulang ke Shah Alam, kami bermain kejar-mengejar dengan ombak. Memang awesome. Macam budak-budak. Tapi kami peduli apa. Malu orang tengok letak tepi. Lepas ni tak tau bila nak datang sini lagi.

p/s: Pantang dpt point, musti kene bahan. Kami diam bila kami tidur je.....hihihi




Credit to :: Aisyah, Azlan, Azli, Fadhil, Farah, Niesa, Sir Hafidz

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?