Selamat kembali....

Assalamualaikum semua~~ 

Huishh!! Lama betul aku tak update story baru kn. Dekat setahun ada kan? Sorry la kawan2. Sangat busy dan takde mood nak menulis. Ni pon curi masa sekejap menjenguk dan menulis blog ni. I think I wanna make some renovation and also I wanna comeback active in writing. I'll try. Tapi bukan dalam masa terdekat ni la. I'm busy u noe~! huhuh

Ok. Itu saja lah kali ini. Tak tau bila aku akan update cerita terbaru tapi insyaAllah akan cuba merajinkan diri menulis disini ye kawan2. Hope we'll meet again here. Sayonara`


Sincerely yours,

TheGirlNamedNoor

 

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?