Thanks Guys!

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~!


Hari ni tanggal 16 November 2013, genaplah angka umur aku 22 tahun. Selama 22 tahun ni, aku sangat-sangat jarang sambut birthday sendiri. Sambut birthday org rajin la. Siap dgn plan nakal dan jahat lagi prank kawan-kawan. haha

Kalo dah sambut pon jarang sekali, dapat hadiah lagi la takde kan. Hadiah diri sendiri lagi bagus. hoho

My gift to myself!

Thanks pakcik Google Images!

Millions of thanks from me to all of my friends and family yang wished birthday aku hari ni sama ada melalui SMS, Facebook mahupun Twitter. Terima kasih banyak-banyak la yer. hihi

Tak lupa jugak kat kembar-kembar family i-Hack aku, Achik dgn Farah. Happy birthday to korang gak! Kalo dapat kek share dengan aku!! hoho

Untuk birthday party aku malam ni, just a small family gathering with my mom and sister also those adorable kids and baby Iman, having chicken roast a.k.a ayam tergolek-golek. No cakes, no present. Enough with just my family. I love them all! Damn much! hihihi



p/s: Tahun ni takde lagi org nyanyi lagu birthday kat aku.....huhu


2 comments:

  1. Mcm knal je baju tu...mcm penah tgk jer baju tu...hahahahaha....

  1. Cm knl je. Cm pnh nmpk jer. Cm comel je. Hahaha

Awak 'Like' blog saya?