1,2,3 Cobaan...1,2,3

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~

Akhirnya dapat jugak aku meng-update blog aku ni setelah jumpa port paling selesa dan laju untuk online di sudut rumah aku nie. Memang aku hangin seminggu dua nie sebab internet asyik buat hal lembap cam sipot sedot!




Aku bukan apa. Banyak nak dikongsi masa sambutan Tahun Baru Cina yang lepas. Tapi niat tu terpaksa dikuburkan disebabkan internet yang berkelajuan kura-kura selepas maraton 100km! *sigh! =.=' 
Tunggu la Tahun Baru Cina tahun depan lak ye.... *kihkihkihkih


Kali ni aku takde idea nak tulis pasal apa. Saja try test line ni. InsyaAllah nanti aku akan update cerita terbaru. *kekeringan idea!





p/s: Mana nak tebus idea nie???

2 comments:

  1. Xim said...:

    klu nk idea dtg la jumpe aq...aq byk idea...hahahaha... :P

  1. xde makne nya...idea kau tak bernas langsung! heh~! =.='

Awak 'Like' blog saya?