#THROWBACK My Best of 2013

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~!

Punyalah bosan duduk kat rumah nie. Ok...sebulan je lagi yer. Sebulan jer...tolonglah bersabar. Siap projek honeymoon la kau, Noor. Misi menebalkan poket plak ea......

Tahun 2013 dah mula saying "Bye" kat kita, tahun 2014 pulak dah mula saying "Hi" kat kita. So, sebelum 2013 habis ni nak update satu entry terakhir untuk 2013. Nak throwback all moments yang best sepanjang hidup di tahun 2013 nie. 

Mohon gambar bercerita sekarang. 

Meeting with classmates after 3P CCNA, HP Software Testing, and  3P Huawei
during Ramadan 2013.

Sunway Family Day 2013 at Sunway Lagoon Resort.

Multi Camera Productions (MCP) for KIST Convocation Day at
Kota Bharu, Kelantan.

Majlis Tertinggi dan Ketua Unit, penggerak i-Hack Competition 2013.

Roadshow i-Hack Competiton 2013 at UMT and UiTM Dungun,
Terengganu.

My small family on Hari Raya Aidilfitri 2013.

NetRiders Malaysia 2013 at MSC Malaysia, Putrajaya.

Dinner Amal BSSM c UiTM Shah Alam di Dataran Tuanku Fauziah,
Canseleri UiTM.

Malam Pra-Graduan Nets di Restoran Zam-Zam, Seksyen 9, Shah Alam.

Yop's Engagement Day at Larkin, Johor.

Sorry sebab gambar tak ikut kronologi tarikh. Sebenarnya ade banyak lagi tapi malas nak godek-godek lappy ni kat mana lagi letak sume gambar-gambar tu. huhu

Anyway, tahun 2013 banyak meninggalkan kenangan pahit, suka, duka, ketawa, gembira, menangis, stress dan segala macam permainan emosi lah terhadap aku yang berhati lembut ini. Semoga semua kenangan itu mematangkan kita dalam menempuh cabaran dan dugaan di tahun akan datang. 

Selamat Tahun Baru 2014 semua!!


p/s: Meneruskan azam tahun-tahun-tahun lepas seperti tahun-tahun-tahun lepas: nak kurus... (T_T)

1 comments:

  1. jejaritangan said...:

    tiada pun gambar aku?

Awak 'Like' blog saya?