Printer oh! Printer.

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~

hehe
Rajin pulak update blog ni sampai 2 kali dalam masa 3 jam ni..huhu

Dah xde mood nak sambung study sebab printer tetiba buat hal! Grrrrr~~~ Rasa nak mengamuk jer.

"Wahai incik printer, kenapa dikau merajuk dengan ku? Apa salahku? huhuhuhu"
*crying~!*


Tengah sedap printing past years quest preparation utk study week,tetiba paper sangkut. Dah banyak kali aku retry, still sama. On, off la, tekan paper la, sumbat kertas la. Sama je. 

Ni rasa nak curang dgn printer baru ni. hahaha *ade duit ker?? Adess!!








p/s: Surveying the cheapest and the best quality printer~! 

2 comments:

  1. -Incek Fik- said...:

    lenkali pakai la kertas Double-A, dijamin tidak sangkut.


    eh, iklan tetibe.


    p/s: tak sabar nak jumpa geng² budak kelas kita waktu cuti nanti :)

  1. Hahahaha

    Dia nk suruh aku 'masukkan' duit pulak..huhu

    Ko dh sampai M'sia t gtau r...boleh aarange perjumpaan...hihihi

Awak 'Like' blog saya?