Sindrom Pekak Bermula

Assalamualaikum semua.....

GONG XI FA CAI.......SELAMAT TAHUN BARU CINA......



Tahun Baru Cina nie MUSTI  ade angpau kn?? hehe

"Angpau pew?? Angpekak de la!!"

Pergh kau!! Rasa nk sumbat jew jiran2 aku ni dlm longkang tepi pagar umah aku nieyh!! Memekak jew! Cett!!

Nasib baik r korang sambut tahun baru. Kalo x dh lame dh korang menetap dlm ruangan sempit bernama longkang itu. huhu

Ok la.

Kali ni terpikir nk update entry sebab telinga aku hampir2 pecah gegendang telinga mendengar bunyi mercun tu. huhu

Sambil2 tu aku layan cite Shrek The Third nieyh. (cm bebudak lak)

haha
Best gak layan cite katon ni. Terasa cm bebudak. (wlupon cite tu xbpe best)

Adeh...aku rasa cm duk kt Korea yg tgh perang nieyh!! Aku rasa bunyi bom diorang pon x 'semeriah' ini. huhu

Naik pekak telinga aku. Bile nk berent  'perang' diorang ni xtau le. Dh le panjang lak tu ala machine-gun. Adoi....pekak...pekak..huhu

Bila 'machine-gun' diorang tu dh kehabisan 'peluru' aku rasa pendengaran aku lapang jew. Cm orang pekak seyh!! Perghh!! Cm nk giler aku dibuat nye. Nk tido pon xsenang. Ni yg jd bebudak tgk katon smbil2 update entry tu...ni ala2 Sambil mandi telan air la nie...hik3



p/s: Harap ade bekalan kapas td. Sekali udah abh dikebas dek adik aku daa.......huhu

MOOD: Nyah kau!!! Ciss!!!!

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?