Takde Benda~~

Assalamualaikum semua......

Seminggu lebih suda dr tarikh entry yg lepas aku xmenjenguk ke blog aku yg cun nieyh!! Sory la kengkawan....agak bz lorh....huhu


Sebenarnya kali ni xde benda pon aku nk merepek kt cni..saja je nk meng-update blog aku yg sudah usang ni dimamah matahari ni...

"Ade kew??"


Just nk bg tau sumthin la.....>>>>> HANDPHONE AKU ROSAKKK!!!!!!!!!!!



huhuhu
Nk nangis guling2 rasanya. Aku sayang kot hp aku tu. Ni sume gara2 akak aku yg gne ntah cmne....hadoi....mggu nie cdg nk balik kg. Esk baru nk g beli tiket bas. Harap2 ade la tiket aku nk balik tu.. huhu

Aku dh homesick giler dh nieyh!!

NAK BALIKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bulan dpn jadual hujung mggu aku dh penuh smpai le bulan 4. Hadoi....ntah bile la baru aku dpt balik kalo x sekarang kan....hehe

Ok la..aku malas dh nk merapu lebih2 kt cni..dh ngantok tahap gaban dh nieyh!! Esk dh le klas start pkul 8.30...haish...........



p/s: Entry paling pendek pernah aku taip. Cm best je taip cket2 nie...xpenat jari nk tekan butang lappy byk2 kn...hahaha




MOOD: NK BALIK RUMAH!!!!!!

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?