Aku dapat 50 wehh!!

Labels: , , ,

Assalamualaikum semua~~~


Wah...hari ni nombor 50 bertuah sungguh dengan aku. nak tau apa 50? Jap lagi cerita. 

Tadi merajinkanlah jugak diri ini berblogwalking kan. Blogwalking di blog ! ! ABChill ! SALWAISMAIL pasal Nuffnang. Beliau dapat duit raya dari Nuffnang. Wah!! Cemburu seyh!! 

Ye lah. Selama aku berblog dalam setahun nie tak pernah lagi dapat earnings. Lagipon dulu-dulu jahil lagi pasal benda ni. Daftar je. Fungsinya idak le tahu. Oleh kerana cuti 4 bulan nie aku rajin follow blog orang, rajin update blog sendiri, rajin ikut segala bagai segmen. Dari situ le aku tau pasal Buffred Earnings nie.

Baru-baru nie aku terbaca pasal SEO. Ntah apa ke menatang nye nama penuhnya udah lupe. Sorry r beb. Ngidam makan sambal semut. Ni le jadinya. muahahaha

Okeh. Balik kepada topik asal, lepas baca blog SalwaIsmail tu, aku pon tergerak hati le nak check buffered earnings aku. Setelah diklik segala bagai, jeng jeng jeng~~~!!!


Aku dapat 50 sen duit raya dari Nuffnang. hehe

Pedulik apa aku korang nak kata apa. First time aku dapat memang la excited giler. Korang apa tau. Korang ye la. Duit dah beribu-riban. So, kepada yang annoying dengan aku sila pergi jauh-jauh! 






p/s: Sedang belajar apa itu SEO......huhu

1 comments:

  1. Xim said...:

    wahaha...taniah taniah...kerana berjaya mendapatkn rm0.50 yek...heheheeh

Awak 'Like' blog saya?