Seronoknya Beraya~~!!

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~

Hari Ahad ni aku dah mau balik kampus suda~~ Aiyoo~~ Cepatnya cuti habis! Tak mau balik boleh? hahaha
Oleh kerana tinggal beberapa hari je aku boleh aktif berblogging, oleh itu daku nak update macam-macam entry lah ye. Itu pon kalo sempat dan Puan Emak tak marah membebel kat daku la ye. huhu



Okeh! Raya ke-4 lepas, daku pergi berkonvoi raya dengan member-member sekolah dulu. Tak rancang awal pon. On the go je. Selalunya rancang awal-awal nie tak jadi macam rancangan reunion kelas lepas. Oppss!! heheh


Memang happening giler daku dengan kawan-kawan. Seronok beb! Tapi yang tak berapa nak best nye, ade yang berpecah. Tak sama haluan. Tapi tetap enjoy. Dalam sibuk-sibuk beraya tu, snap pic opkos sempat. Almaklum le semuanya gila sepere kalo nampak kamera. hahaha


Enjoy the show~~!! 

Persinggahan pertama. Sambil tunggu member yang lain sampai.

Menggedik sikijap! hahaha

'Makan besar' kat rumah Wanie.........

Ahli kariah lelaki yang join. 'Seketol' lg disebalik tiang...huhu

Ni la passenger yang naik kete aku tak reti bayo tambang....wakakakaka :p

Nak jugak?? Bagikan!!

Persinggahan terakhir. Rumah Incik Fickry a.k.a Incik Beijing kita...muahahahaha

Dipersinggahan terakhir siap dapat ole-ole dari Beijing weyh!! Thanks Fickry!! Kau ade?? haha

Bertolak balik pukul 8.30 malam selepas antar sume 'passenger' aku ke persinggahan masing-masing. Itu pun kakak dan abang aku dh 3 kali call tanya bila nak balik. Mak aku dah membebel seyh!! Aiseyh! Kecut usus nak balik. (tak nak balik boleyh?)

Sampai rumah dlm pukul 9 malam cam tu. Nasib baik tak kene lecture panjang berjela. Kalo tak buat pekakkan telinga je lah! huhu





p/s: Credited to HAZIMAH for the pics...... kih3.....

7 comments:

  1. Xim said...:

    Oit...beso gedabak ko tulis name aq....huhuhuh....erm..mengikut penilaian aq....karangan ko kire ok ar....cume ko x tunaikan janji kite td....so aq akan kasi ko gred C-...ade ok...???/ hahahahaha....

  1. kalo ade lg beso mmg aku letak lg beso tau....yo juling mata nengoknye...haha
    erk?? janji mendenye?? huhuhu

  1. This comment has been removed by the author.
  1. Xim said...:

    janji ko ar....ooo....wat2 lupe plak yek....erm tp x pe ar...coz ko de letak name aq kan....hahhahaah....tp nme tu x glamor ar....hehehehe....ce tulis name penuh...baru ar aq bangge skit...hehehehe...

  1. erk?? lenguh jari nak taip nama penuh ko...hahahahaha :p

  1. wannywarry said...:

    weyh !! fikri kasi ape??jelesnyer.....

  1. nak tau?? ce tgk betoi2 dlm gembo yg ade fikri tu....menatang yang aku pegang tu le fikri bg...hehehe

Awak 'Like' blog saya?