CANADA pon ada??

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~


Entry lagi. hehe

Oleh kerana aku tak tau nak buat apa, so, aku pon membukalah akaun Nuffnang aku. Saja gatal klik kat visitors today. Klik-klik keluar mende sebegini rupanya.............


Biar betul. Canada pon ade lawat blog aku ker? Biar betul. Yang aku tertanya-tanya sangat ni, faham ke diorang nak baca segala entry aku yang ditulis dalam BAHASA MELAYU. Ade la sikit-sikit English words atau lebih tepat dan mampat, BAHASA ROJAK. 

Musykil....musykil......





p/s: Banyak tu.............10%....hurmm~~!!

2 comments:

  1. Xim said...:

    tipu jer tu...jgn prasan sgt ar sal oit...hahahah

  1. eh?? suka hati aku r....huhuhu

Awak 'Like' blog saya?