Will-Do List

Assalamualaikum semua.....

Ehemm!!

Kali ni aku buntu nk tulis entry apa. Tp aku perah jua otak aku ni agar terhasillah entry merepek ini.......

Hari ni hari Jumaat. Wahhhh......penghulu segala hari. Hari ni jugak la aku akan tido sensorang malam ni. Uwaa!!!!! Nk balik r cmniii!!!!!!!

Senior yg sebilik ngn aku tinggalkan aku. huhu
Dia nk g balik ambik uniform. huhu

"Apasal la baju tu leh tinggal??? Kenapa dia xmasuk kete awal2? Xpasal2 aku kene tido sorang mlm nie!"

"Ngok! Baju mane ade kaki nk jalan sendiri! Badigol!"

"Eh! A'ah lah...hehe"

Apa aku nk buat sensorang mlm nie?? Oleh itu aku telah siap kn satu senarai WILL-DO list:

                                  Will-Do list:
              1. Watching movie
              2. Sleeping
              3. Karaoke
              4. Online
              5. Pegi bilik kawan

Mari lihat 1/1 list aku tu ea.......

1. Watching movie - xde movie baru la. Nk tgk balik movie2 lama tu boring lak. Baik aku tido cm tu. 
                                Teettt!!! Dgn laju nye aku menggunting aktiviti pertama aku.

2. Sleeping - adehh!! Dah la petang td aku tido lama gak. Nyaris xlepas solat Zohor aku! cehh!! CANCEL!

3. Karaoke - agk lama gak r aku x melalak sensorang dlm bilik ni. Dh sensorang ni apa lg. Aku psg speaker 
                     kuat2, then aku melalak sensorang. Tp xde lagu baru pon. Nk download, bab download-
                     mendownload nie Wi-fi kt cni agk lembap! Potong lg....

4. Online - hari2 aku online. Lama2 boring gak. K.I.V dulu.

5. Pegi bilik kawan - aku rasa ini solusi yg terbaik! Sekurang-kurangnye ade le kwn aku nk nyembang2. 
                                Terisi gak le keseorangan aku. 

Akhirnya, setelah diputuskan oleh Ahli-Ahli Lembaga Pengarah, maka hanya inilah yg tinggal dlm WILL-DO list aku: 

                                   WILL-DO list:
              1. Watching movie
              2. Sleeping
              3. Karaoke
              4. Online - K.I.V
              5. Pegi bilik kawan


p/s: cdg aku nk tido sekali dlm bilik kwn aku tuu....hehe

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?