Apabila Tak TAu Nak Buat Apa

Assalamualaikum semua~~

Hari Ahad. Hmm.....aku sgt la bosan hari nie. Tak tau nk buat apa. Bangun pnye lah awal. Konon plan nk pergi umah kakak kt Sungai Buloh. Sekali, kete xde daa.....abang aku gne pegi keje. Aiseyh!! Cancel plan aku. So, aku duk umah je la.


Punya lah bosan. Lepas mandi + sarapan, aku on le tv. Konon nk tgk tv. Sekali tv yg tgk aku daa.....aiyoo~~ Aku pon tak sedar bile aku pejam. Sekali aku celik jew bijik mata aku, dh pukul 11.00 pagi daa........huishh!!

"Lama giler megholoh."


hehe
Bila bgn tido pon, still xtau nk buat apa. Oleh kerana aku keseorangan kt rumah, aku pon malas r masak utk lunch. Makan le kerepek yang mak aku bekal masa balik kg mggu lepas. Sambil tu aku layan r DVD Prince of Tennis.

"Tak tau brpe kali ulang dh aku tgk DVD tu."


Tengok pulak sambil baring. Ntah bila ntah aku TERtido. Tak sedar pon. DVD tu tgk aku balik. huhu

Sedar2 jew dh pukul 3 lebih. Kelam kabut aku pegi menunaikan solat Zohor. Aiseyh!

"Nyaris tak terlajak!"


Dah pukul 6 baru lah aku merajinkan diri utk memasak sebab abang aku nk balik keje dh. Study? Jgn tanya lah. mmg aku xsentuh langsung notes aku. Konon mlm nie nk buat Quiz 4. Sekali 1-Learn xleyh bukak daa.......adoi....kene la tangguh wat esok.

"Jangan terlepas due date suda~~~ Mau meraung aku!"






p/s: Semalam sonok sgt ank buah ko dh xde nk memenatkan ko. Sekarang dh bosan. PADAN MUKA!!

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?