Struggling Towards 'A'

Assalamualaikum semua~~

Sori la kawan2..lama x update blog aku yg gelap lg sesat nie.......huhu

Busy lorh. Aku sekarang nie dh jd cm suri rumah sepenuh masa jew. Balik kelas jew trus pegi amk ank sedara aku kt rumah pengasuh diorang. Sampai je rumah, masak and then kemas rumah. Baru je dua hari aku jaga anak sedara aku, trus aku demam. Nasib baik demam siang jew. Malam dh ok. Kalo tak, esoknya aku tak pegi kelas la jawabnya. huhuhu

Selama cuti sekolah 2 minggu nie, aku kene jaga ank sedara aku. Dan selama itu jugak la aku tak akan study kt rumah.....aiyoooo~~~~

Dh subjek data comm ni susah tahap gaban. Kalo tak study mmg tak paham le apa yg diajar lecturer. Kadang2 aku nganga gak bila lecturer ngajar kt depan. Nasib baik le bilik kuliah tu takde lalat. Kalo x, kenyang aku makan lalat. Tak payah dh kuar pegi lunch. hahaha


"Pengotor siot!!"

Dh 2 minggu aku belajar data comm nie..dalam masa 8 hari dh habis 8 bab kitorang belajar. Oleh itu, dikira-kira, SATU HARI SATU BAB kitorang belajar. Pedih siot!! Jammed pale otak aku. huhu

Tambah lg bile lecturer pon cakap subjek nie ramai yg fail. Paling tinggi pon lulus cukup2 makan nasi jew.

"Aiseyh!! Cmtu payah la. Cam susah jew...huhu"

Minggu last kuliah, kelas aku dh xde klas ssb lecturer ada kursus. Waktu tu jugak anak sedara aku dh xde. So, itulah waktu nye aku nk struggle giler2 study. Quiz ngn test aku?? Usah tanye la. LINGKUP!!

"Tgk!! Siap tulis BESAR-BESAR lagi tu....hahaha"

Struggling towards 'A'....






p/s: I DON'T WANT TO SEE YOU NEXT SEM DATA COMM...............

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?