Struggling For Carrymarks

Assalamualaikum semua~~

Hari ni xde kuliah sebab minggu ni mmg xde kuliah.....haha

Etceli, lecturer aku ade kursus minggu nie. So, kelas telah pon diganti pada minggu lepas dengan menjadikan kelas 5 hari seminggu dr 4 hari seminggu. So, minggu ni free tanpa kuliah.

"Kuliah xde pon still kene wat tutorial gak."


Tu la pasal nye. Kene score carrymarks giler2 r (taknak repeat pnye pasal). Sebab markah2 test aku sume teruk2. Aiyoo~~

Paling aku hot sekali pasal quiz la. Tau la skrg ni zaman IT. Jawab quiz pon kene gune internet. Dah tu, bila dh sampai quiz 3 baru aku tau, kalo soalan isi tempat kosong tu xleh guna huruf besar utk jawapan. Kene guna semua huruf kecik.

"Patot le markah quiz 1 & 2 aku bengap2 jew. Cm orang xbelajo jew."

huhu
Hangin tol la. Bile dh tau tips tu, diapplykan pulak kt quiz 3 dan 4. Alhamdulillah. Markah pon ok. Tapi aku still xpuas ati dgn kuiz 1 & 2 aku. Haishh!!

"Tu la. Sapa swoh xnk bace arahan dulu sblm menjawab. Padan muka!! hahaha"


Ciss!! Bedebah kau~


Ntah brpe la aku pnye total carrymarks setakat nie. Harap2 lepas aku utk cukup2 makan xrepeat paper nie sem dpn suda la. huhu

Oleh sebab itu, sekarang tinggal Group Project jew xsiap lg. Kene struggle giler2 r utk markah yg bagos. Kalo dpt full mark lg bagos. Tp tu la. Lappy lak wat hal. Cm nak hempuk jew lappy aku tu. Haishh!!


Nmpk cm main2 jew kn game tu. Tp disebalik game tu ade sume pasal apa yg aku belajar pasal data comm nie. Nama game tu Aspire Beta 4. Mmg ber-fire2 aku nk main game tu. Siap berperang lg ngn lappy aku nieyh!! huhu

Aspire Beta 4
Apa2 pon, kene la jugak buat. Nanti xde markah lak utk project work. Final minggu dpn jew weyhh!!!!

Ok la. Aku blah dulu nk sambung wat project work aku. hihihi







p/s: Curi masa jap update entry blog nie. Terasa rajin lak nk menaip entry baru yg merapu nie....huhu

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?