Dah Tak Tau Nak Buat Apa Lagi!

Labels:

Assalamualaikum semua~~~

Hari ni aku terasa teramatlah bosan duk kt rumah nie. Sampai dh xtau nk buat apa lg dh. Tgk citer nye ntah dh brpe kali ualang dh. Nk kemas rumah, sume dh beres. Nk kemas apa lg?

Nasib baiklah minggu dpn abang ku yang tersayang nk belanja aku tgk wayang. Kalo tak dh lama dh aku berambus balik Perak layan baby. So, aku terpaksalah membosankan diri dalam 2,3 hari nie.


Tapi semalam agak seronok sebab keluar g tgk wayang bersama Fatin Hafizah, Azlye Azyzy dan Muhamad Syazwan Khairani. Hari aku tak bosan sgt la semalam. Tgk citer KL Gangster. Best kot citer tue.....

Nk tgk lg......................

Title citer cm seriousshit pnye citer. Sekali aku tgk, mengekek-ngekek aku ketawa. Kelakar kot. Walaupon tak sekelakar sampai tahap terburai isi perut, aku tetap ketawa sampai pecah perut. hahahaha

Okeh, minggu dpn abang aku nk belanja tgk wayang 3D wa cakap sama lu~~

Jom tgk!!!

First tyme nie kot aku nk tgk wayang 3D. Aku nk tgk sorang2 mana la mampu. Tiket je pon dh RM20. belum lg dgn segala popcorn bagai. Baik la aku tgk wayang biasa jew. Student price baru RM9. Dgn baki lg RM11 tu bule le aku buat pegi membuncitkan perut aku dgn makanan tak sihat bernama popcorn tersebut.

yummyy!!!

Cepat la minggu dpn nye pon. Tak sabar aku nk g tgk wayang dan balik Perak nie. Mak aku dh membebel dah bila nk balik Perak tolong mak kat rumah. Aku pon dh tak tahan kebosanan kt sini. huhuhu






p/s: Balik Perak aku dpt kete dr abg aku. So....................................

0 comments:

Awak 'Like' blog saya?