Tak Puas Hati Betullah!!

Labels: ,

Assalamalaikum semua!!

Hari ni aku nk cerita pasal ketidakpuasan hati aku. Haishh!! Tak kire!! Nak citer jugakk!!


Minggu dpn, insyaAllah, tanggal 16hb Julai 2011 akan diadakan lagi sekali reunion kelas 5Sains1 sekolah tercinta lg tersayang aku dulu. So, manager progaram tersebut, incik Fazalie Mohamad nie tgh busy pening kepala le memikirkan segala keperluan dan kelengkapan yang ntah apa ke bende nye untuk program tu. Aku pon ade le tolong cket2 dan banyak2. Yang banyak2 tu aku tolong tgk jew. hahaha


"Tolong gak tue....kih3"


Tapi kn, yang paling aku tak sedap dan tak berapa nak suke tu (senang citer annoying la), ade le pulak suara sumbang sumbing lagi sengau tu. Haishh!! Udah kome tak tolong mende pon jgn le banyak cenonget nye. Diam je le. Ikot jew apa orang buat.


Ni idak. Banyak beno cengkenitnye pon. Bg le idea cket. Dah bg idea tu bg le cdgn cmne nk laksanakan. Aku cam nak............hishh!! Tak tau la nk ckp cmne! Geramm!!!!! Takde nak bg koje sama langsung.


Ubah2 le perangai tu. Kalo perangai rope tu usah berangan le masuk U. Duk romah kawen je la........




p/s: Sapa terasa nasib le. Aku tak nak mention sapa. Diam2 suda~~ Kalo ko depan aku dh lama aku kasi ko sejibik!......haha

6 comments:

  1. nak sabo cmne lg...udah byk kali ditegur xmao dgr gak.....huhuhu

  1. nabila_bayek said...:

    sabar weii..aku pun ..we're same in the boat maa..hahaha..aku dah pikir smpai thp mcm ni, kalau deowang bnyak sgt songeh, xyah join..campak ke sg je lagi senang..

  1. haha
    aku pk kalo byk songeh baik xyah buat terus....kalo buat pon aku xjoin kot.....wat saket ati jew....

  1. nabila_bayek said...:

    jgn lah cmtuh..nnti mereka kata apa pulak..
    lagi kata mcm2 nnti..biar je ah mereka..sikit orang dtg pon xper la..

  1. ermm...ye lah...aku beralah la...tp seperti aku ckp, bg la kerjasama. jangan tau mengarah jew. tolong la sekali bg idea dan cadangan melaksanakan...

Awak 'Like' blog saya?