Ada Nampak 'Something' Tak??

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~


Nampak apa-apa tak?

Nampak tak?

Ada perasan???


Kauorang nampak tak apa yang aku nampk?? Momok?? Bukanlah... Hantu?? Lagilah bukan!

Baik perhati betul-betul......hee~~



Spesial thanks to Muhammad Taqief Aiman kerana berjaya membuat daku bekerja lebih keras untuk raya tahun ini! Huh!


Motif: Tak tau nak tulis entry pasal apa........

p/s: Nampaknya aku akan menambahkan tahap kepenatan serta ketekunan daku ke tahap maksima sehingga nyawa-nyawa ikan buntal untuk mengecat dinding. Haishh!!! 


6 comments:

  1. hahaha~kena la usaha gigi hilang contengan di dinding tuh,.=p

  1. wannywarry said...:

    nak join c taqief aiman 2..cm best je=)

  1. haha
    kalo ko kn wani..hadiah kudung tangan aku bg dek kerana kekreatifan kau menambahkan seri kecantikan dinding rumah aku...huahaha

  1. Anonymous said...:

    ko wat lawak ar sal...hahahaha

  1. haha
    ni la jadinye kalo dh xde idea nk update entry baru..huhu

Awak 'Like' blog saya?