Second Attempt! Menjadi!!! hehe

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~


Penat nye la tapi bahagia beb. Nak tau sebab apa? Second attempt buat cupcakes menjadi!! First attempt tak menjadi sebab kurang tepung, lebih soda bikarbonat dan lebih muatan. Akibatnya, cupcakes macam span, ade lubang-lubang plus melimpah ruah tak muat cupnya...huhu Kali ni cukup-cukup je. Complete! Sedap pon sedap. Semua puji. Yang dulu asyik kene kutuk je. 

Cumel tak? Walaupon rupa tak seberapa, tapi sedap dimakan.
*rupa tak penting...kui3

Gebu je beb. Overall sedap lar. Puas hati!

Ada jugak buat cheese cake. Tapi, belum sempat aku snap pic, separuh dah abih. Aiyoo~~ *sedap kot..hehe

Lain kali nak try buat second attempt kek nenas aku yang keras macam batu hari tu...huhu




p/s: Start malam esok buat kuih raya pulak...hihi


2 comments:

  1. Anonymous said...:

    oit cite tebaru xde ke..??? hehehhe... xu..

Awak 'Like' blog saya?