STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA

Labels: ,

Assalamualaikum semua~~

Baru je online sebab hari nie busy sikit. Sambungan untuk segmen En.Nasz kita. Tamat pukul 11.59 malam nie..so, kelam kabut la aku nak tengok semua link-link blogger yang join segmen nie. Dengan line broadband aku yang agak lembat seperti labi-labi malam nie, ku gagahkan jua berblogwalking semua link-link tersebut.....



Segmen ni suruh kita cari kembar blogger yang sama warna tema dengan blog kita. So, ni lah senarai blogger yang sama tema warna dengan aku ::

Tu je la. Empat je yang ada. Ok la tu dari takde langsungkan? Best jugak sekali sekala dapat join segmen yang macam nie. Dapat tambah kenalan baru. 




p/s: Happy sebab jumpa kembar yang memang serupa......nice to meet you... ^_^

*sempat jugak siapkan ontime!

5 comments:

  1. intan said...:

    yeay..dah bertemu kembar blog..=)
    salam kenal yer..

  1. aleen aiden said...:

    wuuu mcm susah je nak cari yg same tema.huuu

  1. hehe

    Salam kenal.... ^_^

  1. bombay said...:

    tq ye..xsempat nk join 2nd nye segmen nie sebab ade keje ckeet..salam kenal..:)

  1. owh...takpe...it's ok...salam kenal jugak.... ^_^

Awak 'Like' blog saya?