Astaghfirullah....

Labels: ,

Assalamualaikum semua~~

Burpp~~!!! Alhamdulillah...haha


Kenyang beb lepas berbuka tadi. Mak aku masak sedap giler sampai menjilat jari kaki....haaha Tett!! Okeh! Tipu..huhu

Tadi aku online FB aku, aku bukak la group Alumni KMPK. *awak dulu student KMPK. Rindu KMPK. KMPK stands for Kolej Matrikulasi Perak. *Information for those who don't know. :p

Tetiba aku terjumpa la sumthin. Benda ni nak tau result nya korang ikot lah step-step ni ye.......

  1. Open Microsoft Office Word.
  2. Taip Q3 NY dengan saiz font 48.
  3. Highlight words tu dengan cursor.
  4. Tukar font ke Wingdings.
Okeh! Sudah? Lihat hasil nya. Untuk pengetahuan Q3 NY tu adalah nombor pesawat yang langgar PWTC. So, korang faham-faham lah sendiri. Sama ada semua ini dirancang atau sekadar kebetulan. Berhati-hatilah dengan ISRAEL.





p/s: Nak cari lagi la info camni...hehehe

3 comments:

  1. cayob said...:

    waaa ini macam bukan blogger baru dah mula 2010..lebih awal dari saya..maaflah tergur..kalau boleh jangan letak lagu...salam kenalan

  1. Mula 2010...aktif baru dlm 2,3 bulan nie...salam kenalan.... ^_^

    takpe..teguran diterima...

  1. Xim said...:

    ooooo............

Awak 'Like' blog saya?