Ni la padahnya......

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~~

Puasa tak hari ni? Tak puasa ek? Tu ade nampak bekas air ribena kat tepi bibir tu. haha Tak mao ngaku ek?? Okey, fine! Anda puasa! (merepek suda~)


Tengah aku sedap berblogwalking, tiba-tiba incik handphone aku berbunyi menandakan ada mesej masuk. Aku pon dengan rasa malas pon pergi la mengambil henpon aku yang terletak kat rak tv.

Lepas je aku tekan butang 'Read', terus kuar mesej berbunyi::

"Nombor prabayar anda akan ditamatkan dalam masa 10 hari. Sila tambah nilai sebelum nombor anda ditamatkan & baki kredit dilupuskan."


Aisyh!! Tu la akibatnya kalo udah lama tak top-up. Aku rasa ade dekat 2 bulan kot aku tak tambah nilai. Maklum le, cuti, duk umah, mana la nak ada duit. Poket pon tengah nazak giler dalam ICU tu. huhu




p/s: Nanti le aku kutip sekeping dua daun pokok duit-duit wat duit beli top-up. huhu Aku sayang nombor tu kot!


2 comments:

  1. muz said...:

    bagi je kat aku nombor tu...hehe

  1. haha
    pon boley~~
    boleh jalan daa....haha

    *gurau2 je ek?? ^_^

Awak 'Like' blog saya?