SEGMEN CX'S : GENG UiTM BY CAMPUS

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~

Fuhh!! Penat dan LAPAR!! Baru lepas goreng karipap BUATAN SENDIRI. Letih la jugak sebab kene uli tepung untuk kulit karipap tu. Okeh! Entry aku ni bukan pasal kuih karipap yang aku buat tadi. Lepas je siap karipap aku, terus online untuk blogwalking. *I love blogwalking! 


Tiba-tiba terjumpa satu segmen nie. --> Segmen cx's : Geng UiTM by campus. Oleh kerana aku adalah salah seorang student UiTM dihatiku, tergerak pulak jari jemari aku nak menulis untuk join segmen nie. :p

Jom join ramai-ramai. Terbuka kepada semua student dan EX-student UiTM.



Sesapa nak join boleh la klik link kat atas tu. Dah klik tu pandai-pandailah ikot arahan yang disediakan ye. Itu pun kalo nak join la.

Ada beberapa soalan kene jawab. Tugas daku untuk menjawab soalan yang diberi.

  • UiTM campus mana?  -->  UiTM Kampus Shah Alam, Selangor
  • Course apa?  -->  Data Communication and Networking (CS225)
  • Part berapa?  -->  Part 3
Tu je soalan nya. Tak banyakkan? Senang je kan? Jom lah join ramai-ramai ye.......hihihi




p/s: UiTM Dihatiku!! Peace~ (^_^)v


10 comments:

  1. cx's said...:

    tqvm sudi join! :)

  1. ur very much welcome... heheh

    Salam perkenalan.. ^_^

  1. Queen F said...:

    junior singgah :) selamat berkenalan! :D jumpa nanti boleh mintak duet raya tak? kehkehkeh :D uitm dihatiku! ♥

    Geng uitm by campus :)

  1. Nur Eyda said...:

    Jalan2 dri Segmen Geng Uitm by Campus!

    dtg dari Campus Shah Alam...salam perkenalan..salam ramadhan...selamat berhari raya...hehehehee

  1. wah..Salam perkenalan semua~~ belom sempat lagi bw nk cari junior dan senior..hehe

  1. wah...kita sama fakulti nampak......hehe

    Salam perkenalan... ^_^

  1. Nuur mutiara said...:

    data com? bestnye..hehe salam perkenalan senior *part 3 kira senior la kan* :)


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

  1. cik reen singgah sinie jugak..

    Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

  1. AIEN NOT ALIEN said...:

    singgah melawat sini... salam perkenalan.. UiTM Dihatiku sampai bial2..heheeee

Awak 'Like' blog saya?