Segmen : Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina

Labels: , ,

Assalamualaikum semua~~

Ada segmen lagi!!! haha *tgh giler nak join segmen2 nie

Almaklum le. Aku ni tak berapa reti nak buat segmen. Just suka join segmen orang je. Jom kita tengok dan join segmen ni....




Jom la join sekali. Tak rugi pon kalo join kan. 



p/s: Segmen....segmen.......

8 comments:

  1. Kancil 8349 said...:

    Salam perkenalan daripada Kancil

    Datang dari segmen Lulu...
    Blog yang simple. Semoga menjadi blog pilihan lulu...good luck

    wah..inilah salah satu blog yang terbaru...moga meningkat dengan penglibatan blog ini dengan segmen lulu...:)

  1. Gen2Merah said...:

    saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

    Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
    ~Gen2Merah~

  1. @Kancil 8349 :
    Salam perkenalan juga...Terima kasih..saya baru je melibatkan diri secara aktif dalam duni blogging ni. Masih banyak yang perlu saya pelajari dan perbaiki. :)

  1. @Gen2Merah :
    terima kasih...insyaAllah... ^_^
    Salam Ukhuwah juga......

  1. fRaMe+LenSeS said...:

    Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
    Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
    Rendah dri nya rasa.

    Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

  1. salwaismail said...:

    saya singgah dari segmen yang sama! :)
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

  1. @fRaMe+LenSeS :
    Terima kasih atas pujian anda. Masih banyak yang perlu saya pelajari dan perbaiki lagi. Insyaallah. Salam perkenalan. :)

  1. @salwaismail :
    terima kasih...dah view dan juga follow.... ^_^

Awak 'Like' blog saya?